Fina brev:

10 mars 2010:
"Så kul! Hjälp som jag skrattade åt dig oanständiga människa! Du är heltoppen, såg dig på Intiman och det var första men förhoppningsvis inte sista gången. Kalas!
Hälsning Sissela Kyle"

21 december 2010:
"Hej Cilla! Kul att vi är fb-vänner! Ville bara hylla dig lite grand; såg dig på ROAST och tyckte du var fullkomligt fabulöst bra och rolig! Kör hårt och hoppas vi syns någon gång.
God Jul! Rachel Molin"

lördag 9 januari 2010

Blod


Jag består av 50% Vetlandablod (Småland) samt 50% Lansjärvsblod (Lappland). Min älsklingmat har alltid varit en norrländsk spelcialité...:

Blodpalt

5 dl RENblod (går även bra med nötblod)
2½ dl vatten
4 dl grovt rågmjöl
1 msk salt
1½ tsk vitpeppar
ca 10 dl vetemjöl

Koka upp 5 liter vatten + 3 msk salt tillls det kokar rejält. Blanda alla ingredienser väl. Forma paltar med mjölad hand. Lägg ner några i taget i det kokande vattnet. Koka ca 15 minuter. Äts med smör (helst "röd" Bregott).